Çalınan bank bulundu, yeniden eski yerini aldı

Çalınan bank bulundu, yeniden eski yerini aldı
 Haber Merkezi
Kırıkkale’de geçtiğimiz günlerde Yuva Mahallesi-Karşıyaka Mahallesi güzergahında çalınan oturma bankının yerine yenisi yerleştirildi.

KAMUOYUNDA ÜZÜNTÜYLE KARŞILANDI

Kamu malına zarar verilmesi, yalnızca bir eşyaya değil, şehirde yaşayan herkesin ortak hakkına zarar vermek anlamına geliyor. Bu bilinçle hareket eden Kırıkkale Belediyesi, kent estetiğini korumak ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarını sürdürürken, yaşanan olumsuzluklara karşı da kararlı duruş sergiliyor. Geçtiğimiz hafta Yuva Mahallesi ile Karşıyaka Mahallesi’nin birleşim noktasına, vatandaşların dinlenmesi ve nefeslenmesi amacıyla Kırıkkale Belediyesi ekipleri tarafından yerleştirilen bankın çalınması, kamuoyunda üzüntüyle karşılandı.

basliksiz-1calinan-bank-bulundu-yeniden-eski-yerini-aldi-2.jpg

EMNİYET GÜÇLERİNE TEŞEKKÜR EDİLDİ

Olayın ardından durumun emniyet birimlerine bildirilmesi üzerine, Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri ile Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği ekipleri hızlı bir çalışma başlattı. Ekiplerin dikkatli ve özverili çalışmaları sonucunda çalınan bank kısa sürede bulunarak Kırıkkale Belediyesi’ne teslim edildi. Böylece vatandaşların kullanımına sunulan kamu malı yeniden yerine kazandırılmış oldu.

DUYARLILIK VE FARKINDALIK OLUŞTURULMALI

Belediye yetkilileri, sürece katkı sağlayan emniyet mensuplarına teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi. Yapılan açıklamada, bir bankın, bir musluğun ya da bir aydınlatma direğinin zarar görmesinin hepimizin hakkından eksilttiği vurgulandı. Kırıkkale Belediyesi, kamu mallarının korunmasının ortak bir sorumluluk olduğuna dikkat çekerek, vatandaşları kentteki ortak değerlere sahip çıkmaya davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.