Bişkin: “Bahşılı için mücadele edeceğiz”

Bişkin: “Bahşılı için mücadele edeceğiz”
 Haber Merkezi
Kırıkkale Emlak Danışmanları Derneği Yönetim Kurulu, Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin'i makamında ziyaret ederek ilde faaliyet gösteren tüm danışmanlar adına hayırlı olsun dileklerini iletti.

SAHİL ŞERİDİ İLE TURİZM CENNETİ

Ziyarette, Bahşılı'da konut sektörünün canlanması ve alt yapı hizmetleri konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Dernek Yönetim Kurulu, Bişkin'e ilçedeki konut piyasası ve sektörün sorunlarına ilişkin bilgi verdi. Belediye Başkanı Bişkin ise Bahşılı'nın Kırıkkale'nin parlayan yıldızı olduğunu, doğal güzellikleri ve sanayi yatırımları ile cazibe merkezi haline geldiğini, Kızılırmak nehrine olan 11 km'lik sahil şeridi ile turizm cenneti olduğunu ve ulaşım kolaylığı nedeniyle sanayi merkezi haline geldiğini ifade etti.

EMLAK DANIŞMANLARI DERNEĞİ’NDEN ZİYARET

Bişkin, ilçe gayrimenkullerin her geçen gün değerlendiğini, Bahşılı'ya katma değer sağlayacak sanayi, turizm, inşaat ve gayrimenkul alanlarındaki tüm yatırımcılara ellerinden gelen kolaylıkları sağlayacaklarını dile getirdi. Bişkin, ziyarette bulunan Emlak Danışmanları Derneği Yönetim Kurulu'na nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.