Basın, devlet ve millet arasındaki köprüdür

Basın, devlet ve millet arasındaki köprüdür
 Muhabir
TÜRKAV Kırıkkale Şube Başkanı Satılmış Düzgün ve yönetim kurulu üyeleri Yenigün Gazetesi’ni ziyaret etti. Çalışmalarında başarı temenni eden Düzgün, “Bir şehit ve vatandaşlarımız için basın olmazsa olmazımızdır” dedi.

TÜRKAV AİLESİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yenilenen yüzüyle okuyucularıyla buluşan ve hem dijital hem de yazılı basın alanında başarılı çalışmalara imza atan Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda TÜRKAV (Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı) Kırıkkale Şube Başkanı Satılmış Düzgün ve yönetim kurulu üyeleri, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Yenigün Gazetesi CEO’su Kadir Yahşi ile bir araya gelen Düzgün ve TÜRKAV üyeleri, yaptıkları çalışmalarda başarı temenni etti.

basin-devlet-ve-millet-arasindaki-koprudur-11.jpg

HER ZAMAN SİZLERİN YANINIZDAYIZ

Basının millet ve bir şehir için olmazsa olmazlar arasında yer aldığını vurgulayan Düzgün, “Sizler devlet ve millet arasındaki köprüsünüz. Vatandaşların doğru bilgiye en hızlı şekilde ulaşması noktasında elinizden gelen çalışmayı en iyi şekilde gerçekleştiriyorsunuz. Bizlerde bu konuda sizlerin her zaman yanınızdayız” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yahşi, TÜRKAV Başkanı Düzgün ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarı temenni etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.