Basın, bir şehir için olmazsa olmazdır

Basın, bir şehir için olmazsa olmazdır
 Muhabir
Kırıkkale’nin tanınmış avukatlarından Ramazan Özdağan, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlyas Şen ve Kadir Yahşi’yi ziyaret eden Özdoğan, bir şehir için basının olmazsa olmazları arasında yer aldığını dile getirdi.

ÖNEMLİ GÖREV ÜSTLENİYORSUNUZ

Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ve Yenigün Gazetesi CEO’su Kadir Yahşi. Avukat Ramazan Özdoğan ile bir araya geldi. Yenigün Gazetesi’ne yeni yayın hayatında hayırlı olsun temennisinde bulunan Özdoğan, hem dijital hem de yazılı basın alanında yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik etti. Basının bir şehir için olmazsa olmazlar arasında yer aldığını vurgulayan Özdoğan, “Basın, devlet ve millet arasındaki köprüdür. Vatandaşlarımız için adalet ve hukuk ne kadar önemliyse basında bu konuda büyük önem taşımaktadır.”

basin-bir-sehir-icin-olmazsa-olmazdir.jpg

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Özdoğan, “Gerçeklerin; halkın doğru haber alma hakkına riayet edilerek aktarılması, demokratik ve modern toplumların öncelikli beklentilerindendir. Bu itibarla demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsuru olan gazeteciler, vatandaşlarımızın bilgilenmesi ve bilinçlenmesinde çok önemli bir görev üstlenmektedirler. Gazeteciler, gündem belirleme becerilerini başarıyla haberlerine yansıtabildikleri oranda demokrasiye ve yaşadıkları topluma da katkı sağlarlar” dedi. Şen ve Yahşi, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.