Başhekimlik görevinde devir teslim yapıldı

Başhekimlik görevinde devir teslim yapıldı
 Muhabir
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde başhekimlik görevinde bayrak değişimi yaşandı. Hastanede uzun süredir başhekimlik görevini yürüten Op. Dr. Yusuf Albayrak, görevini Uzm. Dr. Hakan Varol’a devretti.

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Görev teslim töreninde meslektaşları ve hastane personeliyle bir araya gelen Op. Dr. Yusuf Albayrak’a, görev süresince sunduğu katkılar ve özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür edildi. Yeni başhekim Uzm. Dr. Hakan Varol, yaptığı açıklamada Albayrak’a emeklerinden dolayı şükranlarını sunarak, “Sayın Op. Dr. Yusuf Albayrak’a hastanemize sunduğu değerli hizmet ve emekleri dolayısıyla teşekkür ediyor, bundan sonraki meslek hayatında başarılar diliyorum,” ifadelerini kullandı.

bashekimlik-gorevinde-devir-teslim-yapildi-2.jpgHASTA MEMNUNİYETİ ARTIRILACAK

Göreve başlayan Uzm. Dr. Hakan Varol, yönetim anlayışına dair de önemli mesajlar verdi. Varol, hasta odaklı, etik değerlere bağlı ve ekip ruhuna dayalı bir sağlık hizmeti anlayışıyla hastanenin hizmet kalitesini daha da ileriye taşımayı hedeflediklerini belirtti. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde gerçekleşen bu görev değişiminin, hem hastane yönetimi hem de Kırıkkale sağlık camiası açısından yeni bir dönemin başlangıcı olması bekleniyor. Yetkililer, bu sürecin sağlık hizmetlerine olumlu yansıyacağına ve hastaların memnuniyetinin artarak devam edeceğine inandıklarını ifade etti. Görev değişiminin hastane personeline ve tüm sağlık camiasına hayırlı olması temenni edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.