Bahşılı’da korkunç olay!

Bahşılı’da korkunç olay!
 Haber Merkezi
Kırıkkale’de son günlerde özellikle mezarlık alanlarında bazı bölgeleri kesilmiş kedi cesetleri bulunuyor. Büyü nedeniyle yaptığı iddia edilen konu hakkında güvenlik güçleri harekete geçti.

GÜVENLİK GÜÇLERİ HAREKETE GEÇTİ

Geçtiğimiz günlerde Yenimahalle bölgesinde büyücü iddiasıyla bazı kedilerin uzuvları kullanılarak büyük yapıldığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Yine aynı görüntülerin bir benzeri ise Bahşılı ilçesinde meydana geldi. Büyü yapıldığı iddiasıyla özellikle hamile kedilerin kesildiği iddiası üzerine güvenlik güçleri olayla ilgili hemen harekete geçti. Bir sosyal medya hesabında yer alan videoda bir vatandaş, büyü yapıldığını iddia ederek ortadan ikiye kesilmiş bir kedi buldu.

BÜYÜ YAPILIYOR İDDİASI

Çektiği videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşan vatandaş, videoda konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Arkadaşlar Bahşılı’dayız, ırmak kenarında. Hayvansever bir arkadaşımızın yemleme yaptığı bir bölgede, ortadan ikiye bölünmüş bir vaziyette kedi ile karşılaşınca tabi biz geldik. Hayvan taze ve burada beslenen bir hayvanmış, şu karşıda bulunan düğün salonunda çalışanların beslediği bir hayvanmış. Kesilene bakıyoruz, hayvanın bacağı nizami şekilde kesilmiş, vücut nizami bir şekilde kesilmiş."

ÇEŞİTLİ İHBARLAR GELİYOR

“Yani bir hayvanın koparmasına benzemiyor olay ve üstüne üstülük gebeymiş. Diğer parçalarını bulamadık, bugün bu kaçıncı oldu bilmiyorum yani bugünkü gelen ihbarlara bakınca özellikle Osmangazi tarafından falan sürekli kuyruğu kesilen, patileri olmayan hayvanlar, üstüne üstelik bir de bu olay oldu. Olay yeni çünkü hayvan donmamış. Tabi çok üzgünüz" ifadesine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.