Bahçeşehir Koleji’nden renkli mezuniyet

Bahçeşehir Koleji’nden renkli mezuniyet
 Haber Merkezi
Kırıkkale’de Bahçeşehir Koleji, eğitim ve öğretim döneminin sona yaklaşmasıyla birlikte renkli ve anlamlı bir etkinliğe imza attı.

GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜ

Eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Bahçeşehir Koleji, Bahçeşehir Fest kapsamında okul kampüsünde "Mezuniyet, Bahar ve Bilim Şenliği" düzenledi. Düzenlenen festivale birçok davetli katılım sağlarken, festival adeta görsel bir şölene dönüştü. Konserler eşliğinde öğrenciler ve okul yönetimi 2023-2024 eğitim ve öğretimin yorgunluğunu atmış oldular.

bahcesehir-kolejinden-renkli-mezuniyet-1.jpg

BAŞARI DOLU BİR DÖNEM OLDU

Festivale, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Yahşihan Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Yahşihan Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenol, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Kayabaş, katıldı. . Düzenlenen şenlikte Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu ve Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ile Kampüs Müdürü Mücahit Öz, birer konuşma yaptılar. Öğretmenler, öğrenciler ve velilerle birlikte hem görsel bir şölene hem de başarı dolu bir döneme tanıklık ettiler.

bahcesehir-kolejinden-renkli-mezuniyet-2.jpg

GEREKEN ÇABA VE GAYRETİ GÖSTERDİK

Kampüs Müdürü Mücahit Öz, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Başarılı bir eğitim yılını geride bıraktıklarını dile getiren Öz, “İnşallah gelecek sezona daha sıkı ve daha iyi şekilde hazırlanacağız. Bütün öğrencilerimiz bizlere emanet ve o emanet bilinciyle en iyi çalışmaları yapmak için bütün kampüsümüz elinden gelen çabanın en iyisini göstermeye çalıştı” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.