Ayyıldız Derneği ihtiyaç sahiplerinin yanında

Ayyıldız Derneği ihtiyaç sahiplerinin yanında
Kurulduğu günden itibaren yaptığı çalışmalarla farkındalık oluşturan Ayyıldız Yardım Derneği, Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahibi aileleri unutmayacak. 

RAMAZAN PAYLAŞMA AYIDIR 
Ayyıldız Yardım Derneği Ramazan ayı yardım kampanyasını açıkladı. Erzak ve İftar kampanyasında hayırseverlere çağrı yapan Dernek Başkanı Seyit Ahmet Acar, geçmişte olduğu gibi yine ihtiyaç sahibi ailelere yönelik çalışma gerçekleştireceklerini ifade etti. Acar, bu yıl Ramazan Ayı’nda uygulayacakları yardım kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu. Herkese çağrıda bulunan Acar, “Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahiplerimizin yüzü gülsün. Bu ayın manevi atmosferini hep birlikte yaşayalım” dedi.

HERKESİ YARDIMA DAVET ETTİLER 
Kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Acar, “Erzak kolileri 300-350 TL, iftar ise 30 TL civarında. Genel Merkezi Kırıkkale bulunan Dernek, Balkanlar,  Afrika, Suriye'de ve Kırıkkale'de Ramazan Erzak kolisi ve iftar verecek. Dernek ayrıca Kırıkkale Üniversitesinde eğitim gören Yabancı uyruklu öğrencilere İftar verecek. Dernek Ramazan ayı sonrası üniversite öğrencilerine burs, Kurban Bayramı ve Yurt dışı sünnet organizasyonları gerçekleştirecek” şeklinde konuştu. Başkan Yardımcısı Barış Doğan, “Mağdurun duası, Allah'ın rızası için çalışmalara devam edeceğiz. Ramazan yardımında bulunmak isteyen hayırseverler, derneğimizle iletişime geçebilirler” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.