Akyön’den Şahin’e ziyaret 

Akyön’den Şahin’e ziyaret 
Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, Ankara Valisi Vasip Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette, 1-5 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan 2.2 UCI “ 100. Yıl Bisiklet Turu” hakkında bilgiler verdi. 

CUMHURİYET İÇİN PEDAL ÇEVİRECEKLER 
Ankara Valisi Vasip Şahin, Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön ile beraberindeki heyeti kabul etti. Ziyarette Akyön, 1-5 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan 2.2 UCI “ 100. Yıl Bisiklet Turu” hakkında bilgiler verdi. Akyön, “Sivas, Amasya, Havza, Samsun, Tokat, Çankırı ve Ankara etaplarımda yapılacak 2.2 UCI “ 100. Yıl Bisiklet Turu” hakkında bilgilendirme yaptık. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLACAK 
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş adımlarının atıldığı Sivas Atatürk ve Kongre Müzesi önünden 1 Ağustos’ta start alacak 100. Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu; Amasya, Havza, Samsun, Çorum, Çankırı üzerinden Ankara’da Cumhuriyet’in kurulduğu ilk Meclis’in önünde 5 Ağustos’ta son bulacak. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Anadolu’da başlayan bağımsızlık yolculuğunun anısına düzenlenen bu özel organizasyonda, 6 ülkeden 16 takım ve çok sayıda sporcu mücadele edecek. 100.Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu’nun 4 Ağustos’ta 4. etabı olan Havza ve Samsun etabı, tarihi ve doğal güzellikleri ile bisiklet turuna renk katacak. 

Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.