Akdoğan: “Ailemizle büyük bir sendikayız”

Akdoğan: “Ailemizle büyük bir sendikayız”
 Haber Merkezi
Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, yetki dönemine ilişkin açıklama yaptı. Akdoğan, “Sağlık-Sen ilimizde kocaman güzel ailesiyle tek yetkili sendikadır” dedi.

ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Akdoğan, "Sağlık-Sen ilimizde kocaman güzel ailesiyle tek yetkili sendikadır. Sağlık-Sen olarak, bu yetki süresince hak ve hukuk mücadelesi vererek gecesini gündüzüne katan yönetim kurulu üyelerimize, Kadın, Gençlik ve Engelli komisyonlarımıza, sendikamızın lider kadrosu temsilcilerimize ve bizi yalnız bırakmayan üyelerimize teşekkür ediyoruz. Sağlık-Sen daima sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın yanındadır."

ÜYELERİMİZİN YANLARINDA OLACAĞIZ

Akdoğan, Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığının başarısında emeği geçen herkese teşekkür ederek, Şube Başkanlığımızın sağlık çalışanlarının haklarını savunma konusundaki kararlılığını öne çıkardı. Sendikanın, üyelerinin haklarını korumak ve iyileştirmek için yılmadan, yorulmadan ekip olarak sürekli çalıştığını belirten Akdoğan, "Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak, Şahsım, Yönetim Kurulum, Temsilcilerimiz ve komisyonlarımız canı yürekten, severek daima Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

akdogan-ailemizle-buyuk-bir-sendikayiz-1.jpg

MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

“Mesai mevhumu gözetmeksizin, üyelerimizden aldığımız sınırsız enerjimizle yine üyelerimizin hak ve hukukunu savunmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu güzel ailenin bir parçası olmaktan duyduğumuz gururu sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın yararına yaptığımız çalışmalara yansıtacağız." dedi. Akdoğan yaptığı açıklama ile Sağlık-Sen'in Kırıkkale’deki gücünü ve etkisini bir kez daha ortaySa koydu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.