Yahşihan’da mezarlıklarda bayram öncesi temizlik

Yahşihan Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ilçede bulunan mezarlıklarda temizlik ile bakım ve onarım çalışması başlattı.

Yahşihan Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ilçede bulunan mezarlıklarda temizlik ile bakım ve onarım çalışması başlattı.

HUMMALI ŞEKİLDE ÇALIŞMA YAPILIYOR

4 Haziran Salı günü idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı öncesi Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın özel hassasiyet gösterdiği konulardan biri olan mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması yapılıyor. Türkyılmaz,  gerekli eksikliklerin giderilerek hizmetlerin eksiksiz sürdürüleceği belirtti.

GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI

Türkyılmaz, vatandaşların bayram öncesi ve bayram süresince mezarlıkları yoğun ziyaret ettiğini belirterek, şunları kaydetti:  "Mezarlıklar, ekiplerimizce temizlenerek bayrama hazır hale getiriliyor. Ekiplerimiz mezarlıklarda kuruyan otları, dikenleri, atılan çöp ve katı atıkları temizleyerek, bakım ve onarım çalışması yapıyor. Vatandaşlarımız rahat ve huzurlu bir ortamda güzel bir görünüme kavuşturulan mezarlıkları ziyaret edebilecek. Vatandaşlarımızın mezarlarını ziyaretlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldık."


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri