KALICI ÇÖZÜM BEKLENİYOR
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde her gün yaşanan araç yoğunluğu, otopark sorununu yeniden gündeme taşıdı. Hastaneye muayene, tedavi ve ziyaret amacıyla gelen vatandaşlar, park yeri bulmakta güçlük çektiklerini belirterek mevcut alanın ihtiyacı karşılamadığını dile getirdi.
Özellikle günün yoğun saatlerinde hastane çevresinde oluşan araç trafiğinin hem sürücüler hem de yayalar için sıkıntı oluşturduğu ifade ediliyor.
ORTAK TALEP: KATLI OTOPARK YAPILSIN
Vatandaşlar, hastaneye hizmet verecek katlı otoparkın hem park sorununu azaltacağını hem de çevredeki trafik akışını rahatlatacağını düşünüyor. Artan hasta kapasitesi ve araç sayısıyla birlikte mevcut otopark alanlarının yetersiz kaldığını belirten vatandaşlar, kalıcı bir çözüm beklediklerini söyledi.
Bölge sakinleri de hastane çevresindeki düzensiz parkların zaman zaman ulaşımı olumsuz etkilediğine dikkat çekerek yeni bir otopark yatırımının ihtiyaç haline geldiğini ifade etti.
KALICI ÇÖZÜM BEKLENİYOR
Kırıkkale'de sağlık hizmetlerinden faydalanmak için hastaneye gelen çok sayıda vatandaş, yaşanan otopark sıkıntısının çözülmesi adına ilgili kurumların gerekli adımları atmasını bekliyor. Katlı otopark yapılmasının hem hastalar hem sağlık çalışanları hem de ziyaretçiler için önemli bir kolaylık sağlayacağı belirtiliyor.