Uyuşturucuyla mücadeleye sporla destek

Kırıkkale’de Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü kapsamında, Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen spor etkinliklerinden biri de Kırıkkale’de gerçekleştirildi.

SPORA YÖNLENDİRME MESAJLARI

Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde 81 ilde düzenlenen program çerçevesinde, Kırıkkale’deki etkinlik Büyük Şehir Parkı’nda yoğun katılımla yapıldı. Etkinliğe Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş de katılarak, gençlerle birlikte yürüyüş yaptı ve spor faaliyetlerine eşlik etti. Programda, uyuşturucu kullanımının zararlarına dikkat çekilirken, sağlıklı yaşam ve spora yönlendirme mesajları verildi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

İl Müdürü Güneş yaptığı açıklamada, "Uyuşturucuyla mücadelede en etkili yollardan biri gençlerimizi spora teşvik etmektir. Sağlıklı nesiller için sporu hayatın merkezine almalıyız" dedi. Farkındalık yürüyüşü, sportif gösteriler ve bilgilendirici etkinliklerle desteklenen program, vatandaşlardan da büyük ilgi gördü. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele konusunda bilinçlendirme çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri