Tolga Tanrıverdi: “Kırıkkale Yeniden Şahlanacak”

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Tolga Tanrıverdi, kent genelinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek birlik ve dayanışma mesajı verdi.

SORUNLARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Tanrıverdi, yaptıkları saha çalışmalarında vatandaşların taleplerini dinlediklerini ifade ederek, “Bugün Kırıkkale’de caddelerdeyiz, sokaklardayız, meydanlardayız. Vatandaşımızın gönlünde, halkımızın yanındayız” dedi. Kırıkkale’nin sorunlarını yakından takip ettiklerini vurgulayan Tanrıverdi, kentin geleceği için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini söyledi. “Biz bu memleketin yabancısı değil, öz evladıyız. Kırıkkale’nin derdiyle dertlenen, sevincinde omuz omuza duranlarız” ifadelerini kullanan Tanrıverdi, halktan aldıkları destekle çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.

BU MEMLEKET YENİDEN ŞAHLANACAK

İYİ Parti teşkilatı olarak vatandaşlarla temaslarını artıracaklarını kaydeden Tanrıverdi, ekonomik ve sosyal sorunların çözümü için sahada olmaya devam edeceklerini belirtti. “Kırıkkale ayağa kalkacak, bu memleket yeniden şahlanacak” diyen Tanrıverdi, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri