Şoförler Odası’ndan esnafa destek

Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Savaş Olpak, şehir genelinde faaliyet gösteren şoför esnafına destek amacıyla yeni bir uygulamayı hayata geçirdiklerini duyurdu.

YÜZDE 50 ORANINDA DÜŞÜŞ VAR

Son dönemde duraklarda yaşanan iş düşüşlerine dikkat çeken Olpak, esnafa moral ve maddi anlamda katkı sağlamak için odanın tüm imkânlarını seferber ettiklerini belirtti. Başkan Olpak, yaptığı açıklamada, “Gezmiş olduğum duraklarda işlerde yaklaşık yüzde 50 oranında bir düşüş yaşandığı bana sıkça iletildi. Biz de bu süreçte esnafımıza bir nebze destek olabilmek adına odamızın imkanlarını esnaf kardeşlerimiz için kullanıyoruz.” dedi.

İMZA KARŞILIĞINDA TESLİM EDİLECEK

Bu kapsamda, 11 Kasım tarihinden itibaren oda üyelerine 4 litre motor yağı, 3 litre antifriz ve 5 litre cam suyunun ücretsiz olarak dağıtılacağını açıkladı. Olpak, malzemelerin araç sahiplerinin imzası karşılığında teslim edileceğini ifade etti. “Biz bir aileyiz.” sözünü bir kez daha yineleyen Olpak, esnafın yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Her zaman olduğu gibi bu zor dönemde de dayanışma içinde olacağız. Tüm esnaf kardeşlerime hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri