Öztürk'ün okuduğu manzume büyük beğeni topladı

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, içinde bulunduğumuz Ramazan Ayı’nın manevi atmosferine uygun bir manzume okudu. Video kaydı yapılan manzume sosyal medya platformlarında paylaşılarak, büyük beğeni topladı.

Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, son günlerde kayda aldığı videolarda büyük ses getirmeye başladı. Hz. Mevlana, Yunus Emre ve Taptuk Emre’nin özlü sözlerini bir araya getirerek bir manzume seslendirdi. Düzgün bir diksiyon ve tonlama ile sözleri okuyan Öztürk, Ramazan Ayı’nın manevi atmosferine uygun güzel bir seslendirme ortaya koydu. 

Kırıkkale halkından büyük beğeni toplayan manzume de Öztürk’ün şu sözleri dilerdi; “Herkesler doğrudur. Sen doğru isen… Bulunmaz doğruluk, sen eğri isen. İnsanı ateş değil, kendi gafleti yakar. Herkeste kusur görür, kendisine kör bakar. Neye nasıl bakarsan, unutma o da sana öyle bakar. Aldanma dünya malına, zehir sunma balına... Düşüp dünya hayaline, dalma gözük bundan sonra... Hırs insanı çürütür. Çürür mü insan? Elbet çürür... Para hırsı, iktidar hırsı, makam hırsı, dost hırsı, post hırsı... Hele bir teslim ol. Sen ne karar kılsan da... Karar üstünde bir karar var. Teslim ol, huzur bul. Teslim olmayan durulmaz, huzur bulmaz, bulamaz. Bir avuç toprak, biraz da suyum ben. Neyim ile övüneyim. İşte buyum ben. Bir bahçeye giremezsen, durup seyran eyleme. Bir gönül yapamazsan, yıkıp viran eyleme... Gelin tanış olalım. İşi kolay kılalım. Sevelim sevilelim. Dünya kimseye kalmaz.”

Gazetekale.com Haber Merkezi


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri