Öğrenciler gelecek için fidan dikti

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Bahçeşehir Koleji tarafından düzenlenen fide dikim törenine katılarak çevre bilinci aşılayan bu anlamlı etkinlikte öğrencilerle bir araya geldi.

BÜYÜK BİR KAZANIM OLDU

Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde toprakla buluşarak çeşitli fideleri toprakla buluşturdu. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak adına doğayla iç içe bireylerin yetişmesinin önemine dikkat çeken Başkan Önal, çevre bilincinin çocuk yaşlarda kazanılmasının büyük bir kazanım olduğunu ifade etti.

BÜYÜK BİR UMUDUN SEMBOLÜDÜR

Etkinlikte konuşan Başkan Önal, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizin çevreye duyarlı bireyler olarak yetiştiğini görmek bizleri umutlandırıyor. Bugün burada yeşeren her fidan, yarınlarımız için büyük bir umudun sembolüdür” dedi.

Bahçeşehir Koleji yönetimine, öğretmenlere ve doğaya sevgiyle yaklaşan öğrencilere teşekkür eden Başkan Önal, çevreye duyarlılık konusunda yürütülen bu tür eğitim faaliyetlerinin destekçisi olacaklarını belirtti. Etkinlik, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri