Nilüfer Alver’den görkemli açılış

Kırıkkale’de 11 yıldır fotoğrafçılık alanında başarılı çalışmalara imza atan ve her deklanşörde farklı anılara şahitlik yapan Nilüfer Alver, Yahşihan İlçesinde fotoğraf stüdyosunu hizmete açtı.

AÇILIŞ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Unutulmaz hatıraların şahitliğini yapan, rengarenk fotoğraf karelerini ölümsüzleştiren Nilüfer Alver, mesleğinin 11’nci yılında önemli bir yatırım çalışmasına imza attı. Kırıkkale’de fotoğrafçılık alanında başarılı çalışmalarıyla tanınan Nilüfer Alver, mesleğinde önemli bir adım daha atarak kendi stüdyosunu açtı.

Yahşihan ilçesi Seyrantepe Mahallesi Oktay Kırlangıç Sokak, Yıldız Tower (Ayyıldız Park karşısı) adresinde kurulan Nilüfer Alver Fotoğraf Stüdyosu, düzenlenen coşkulu bir törenle vatandaşların hizmetine sunuldu.

PROTOKOL GENİŞ KATILIM SAĞLADI

Açılış törenine AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan, AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı, Anahtar Parti İl Başkanı Korhan Özaydın ve çok sayıda davetli katıldı. Törende renkli görüntüler yaşanırken, katılımcılara çeşitli ikramlar sunuldu. Açılış, bölge halkı tarafından da yoğun ilgi gördü.

11 YIL ÖNCE ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFI HEDİYE ETTİ

Etkinliğin en anlamlı anlarından biri ise Nilüfer Alver’in 11 yıl önce fotoğraflarını çektiği Zeynep Alver ile Asya Akçalı ‘ya, o günlerden kalan kareleri hediye etmesi oldu. Bu jest, davetlilerden büyük alkış aldı.

RENKLİ VE HEYEECANLI ANLAR OLUŞTU

Nilüfer Alver, fotoğrafçılığın sadece teknik bir iş değil, aynı zamanda anıların şahitliğini yapmak olduğunu vurgulayarak, Kırıkkale’de sanatsal ve estetik değeri yüksek projelere imza atmaya devam edeceklerini belirtti.

Alver, Kırıkkale’de başarılı çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini dile getirerek, açılışa katılan herkese sonsuz teşekkür etti.

Açılış töreni, tebriklerin kabulü, stüdyonun gezimi ve hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri