Makas: “Bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 102. yıl dönümü dolayısıyla, Vali Mehmet Makas ve Eşi Elif Makas’ın ev sahipliğinde kabul töreni düzenlendi.

DÜNYAYA DA İSTİKAMET VERECEKTİR

Programda konuşma yapan Vali Mehmet Makas, konuşmasında Cumhuriyetimizin 102. yılını kutlayarak bu anlamlı günün milletimiz için taşıdığı birlik, beraberlik ve gurur duygusuna vurgu yaptı. Vali Makas, “Türk milleti, Ergenekon’dan çıkıp kutlu yürüyüşüne devam ederken ezelden beri hür gelmiş, ebede kadar da hür olarak yürüyüp gidecektir. Bunda kimsenin şüphesi olmasın. Bu yolculuğunda hiçbir zaman ‘Ya İstiklâl Ya ölüm’ şiarını terk etmeden hür yaşayacak, dünyaya da istikamet verecektir.”

HEP BİRLİKTE PASTA KESTİLER

“Rabbim bizleri de o istikamet verme gayretinde, görevini en iyi şekilde yerine getiren bu vatanın evlatlarından eylesin. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sıhhatler diliyorum.”

Valimiz, konuşmasının ardından programa katılan davetlileri masalarında ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. Program, Cumhuriyetimizin ilanının 102. yılı anısına, protokol üyeleriyle birlikte gerçekleştirilen pasta kesiminin ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri