Kocaoğlu, aday adaylığını açıkladı

“1 NİSAN DELİCE İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK”

Yerel seçim için İYİ Parti ve CHP arasında ittifak görüşmeleri devam ederken Kırıkkale Delice’de İYİ Parti Belediye Başkan Aday Adayı Serkan Kocaoğlu, çalışmalara başladı. Yakın bir tarihte adaylığı açıklanacağı öğrenilen Kocaoğlu, Delice'yi hem sosyal hemde ekonomik açıdan daha üst noktalara taşımak için göreve talip olduğunu ifade etti.

DELİCE İYİ OLACAK

Yerel seçim çalışmaları ülke genelindetüm hızıyla devam ederken İYİ Parti ve CHP arasındaki görüşmelerde sonlaragelindi. Kırıkkale merkezde çalışmalarda son noktaya gelinirken, İYİ PartiDelice Belediye Başkan Aday Adayı Serkan Kocaoğlu, çalışmalarına başladı. Yakınbir tarihte adaylığının açıklanacağı öğrenilen Kocaoğlu, ilçede İYİ Parti ilçeteşkilatı ile birlikte çalışmalarına başladı. Önümüzdeki günlerde Deliceilçesinde seçim bürosunu açarak adaylık açıklamalarını yapacaklarını ifade edenİYİ Parti Delice Belediye Başkan Aday Adayı Serkan Kocaoğlu, Delice’yi hemsosyal he de ekonomik açıdan daha üst noktalara taşımak için göreve talipolduklarını ifade etti. Kocaoğlu, 1 Nisan sabahı Delice İlçesinin yeni birbaşlangıca uyanacağını ve iyi olacağını belirtti.

ORTAK YÖNETİM VADEDİYORUZ Delice ilçesinin ekonomik olarak gelişmeyeihtiyacı olduğunu ifade eden Kocaoğlu, “Delice’de ilk olarak ayrışmalardankurtulmaya ve birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Biz insanların ayrıştırıldığıve ötekileştirildiği bir Delice değil, insanların birlik beraberlik içerisinde yaşadığı,ilçemizin ekonomik açıdan daha iyi noktalarda olduğu bir Delice hayal ediyoruz.Güzel ilçemizde yaşayan herkesin birlik ve beraberliğinde halkımızın fikirlerive projeleri ile ortak bir yönetim vaad ediyoruz. Delice’yi benlik duygusu ileidare eden idarecilerden kurtarmak istiyoruz. Delice’de yaşayanvatandaşlarımızı ekonomik olarak nasıl bir üst seviyelere taşırız, halkımızanasıl ekonomik imkanlar sağlarız onun projeleri ile geliyoruz. Delice,İyiolacak” dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri