Kızılay yaz okulu programı başladı

Kızılay Kırıkkale Şubesi, yaz dönemine coşkulu bir başlangıç yaptı. Kızılay Yaz Okulu programı, bugün düzenlenen etkinliklerle başladı.

KATKI SUNACAK BİR ORTAM HAZIRLADIK

Kızılay Kırıkkale Şubesi, yaz dönemine coşkulu bir başlangıç yaptı. Kızılay Yaz Okulu programı, bugün düzenlenen etkinliklerle başladı. Programın ilk gününde çocuklar, çeşitli atölye çalışmaları ve oyunlarla keyifli anlar yaşadı. Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler, yaz okulu programına ilişkin yaptığı açıklamada, “Çocuklarımız hem eğlenecek hem öğrenecek. Onlara sosyal, kültürel ve manevi gelişimlerine katkı sunacak bir ortam hazırladık” dedi.

UNUTULMAZ BİR DENEYİM YAŞADI

Başkan İşler, programa destek veren Kırıkkale İl Müftüsü Mustafa Topal’a ve müftülük personeline teşekkür ederek, “İyi ki Kızılay varsın” ifadesiyle sözlerini tamamladı. Kızılay Yaz Okulu, yaz boyunca çeşitli etkinliklerle çocuklara unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri