Kırşehirlilerden Yarar’a tam destek

Kırıkkale’de yaşayan Kırşehirliler, seçim çalışmalarına sonsürat devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan AdayıSerdar Yarar’a büyük bir kalabalıkla destek ziyaretinde bulundular.

DESTEĞİMİZ HER AN ONUNLA

Serdar Yarar’ın Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret edenKırşehirliler adına konuşan, 27. Dönem MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Dr.Ömer Dedebali, 24 Haziran’da gerçekleştirilen Milletvekilliği Genel Seçimleriöncesi Yarar’ın desteğini her an yanlarında hissettiklerini ve gördükleriniifade ederek, “Genel seçimlerde yanımızdan bir an olsun eksik olmayan, maddi vemanevî olarak desteklerini esirgemeyen Serdar Yarar Başkanımızın Kırıkkale’mizeBelediye Başkan Adayı olması hepimizi ziyadesiyle mutlu etmiştir.”

‘KIRIKKALE’YE SERDAR YARAR…’

“Bizler de köken itibariyle Kırşehirli, ama hücrelerinin herzerresiyle Kırıkkaleli hemşerileri olarak Serdar Yarar’ın Belediye Başkanıseçilmesi için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Kırıkkale’miz artıkhizmetle tanışmalı, projeleri olan bir belediye başkanına kavuşmalıdır. Biz debiliyoruz ve diyoruz ki, ‘Kırıkkale’ye Serdar Yarar…’ Allah yolunu açıkeylesin” dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri