Kırıkkale’de huzurevinde duygulandıran buluşma! O dua güne damga vurdu

Kırıkkale Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim ve eşi Hatice Sarıibrahim, Dünya Yaşlılar Günü’nde huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Buluşmada bir huzurevi sakininin ettiği anlamlı dua dikkat çekti.

KIRIKKALE’DE HUZUREVİ SAKİNLERİNE ANLAMLI ZİYARET

Kırıkkale’de Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla gönülleri ısıtan bir buluşma gerçekleştirildi. Kırıkkale Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, eşi Hatice Sarıibrahim ile birlikte Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.Ziyaret sırasında büyüklerle yakından ilgilenen Vali Sarıibrahim ve eşi, huzurevi sakinlerinin hal ve hatırlarını sorarak onlarla sohbet etti. Samimi anların yaşandığı buluşmada yaşlıların hayat tecrübelerinin ve toplum içerisindeki önemli yerlerinin altı çizildi.

HUZUREVİ SAKİNLERİNİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim, ziyaret kapsamında huzurevi sakinlerinin talep ve düşüncelerini de dinledi. Büyüklerle gerçekleştirilen sohbetlerde onların sahip olduğu bilgi, birikim ve hayat tecrübelerinin gelecek nesiller açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi.Yaşlıların geçmişten bugüne aktardıkları değerlerin toplumun hafızasında önemli bir yere sahip olduğu vurgulanırken, kuşaklar arasındaki bağların güçlendirilmesinin önemine de işaret edildi.

O DUA BULUŞMANIN EN ANLAMLI ANLARINDAN BİRİ OLDU

Ziyaret sırasında huzurevi sakinlerinden birinin dile getirdiği, “Allah milletimize, devletimize zeval vermesin” şeklindeki dua buluşmanın dikkat çeken anlarından biri oldu.Huzurevi sakinlerinin hayır dualarını alan Vali Sarıibrahim ve eşi Hatice Sarıibrahim’in büyüklerle gerçekleştirdiği samimi sohbetler, Dünya Yaşlılar Günü buluşmasına ayrı bir anlam kattı.

BÜYÜKLERE SAĞLIK VE HUZUR TEMENNİSİ

Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle gerçekleştirilen ziyarette huzurevi sakinlerine sağlık, huzur ve hayırlı ömür dilekleri iletildi. Büyüklerin yalnızca özel günlerde değil, her zaman hatırlanmasının ve sahip oldukları hayat tecrübelerinin gelecek kuşaklara aktarılmasının önemine dikkat çekildi.Kırıkkale’de gerçekleştirilen anlamlı ziyaret, büyüklerle kurulan gönül bağının ve kuşaklar arası dayanışmanın önemini bir kez daha ortaya koyarken huzurevi sakinlerinin Dünya Yaşlılar Günü de kutlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri