YETKİLİLERDEN DETAYLI BİLGİ ALDI
Mevcut su havuzunun yerine modern, estetik ve kullanışlı bir kafeterya inşa ediliyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte meydan, hemşehrilerin keyifli vakit geçirebileceği, dinlenebileceği ve sosyalleşebileceği yeni bir yaşam alanına kavuşacak. Belediye ekipleri tarafından titizlikle sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, proje hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı.
ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Başkan Önal, meydanların şehirlerin kalbi olduğunu belirterek, Cumhuriyet Meydanı’nın bu yeni düzenleme ile daha canlı, daha işlevsel ve daha estetik bir kimliğe kavuşacağını ifade etti. Yeni yapılacak kafeteryanın hem gençler hem de aileler için cazip bir buluşma noktası olacağını vurgulayan Önal, projenin kısa süre içinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.
HAREKETLİLİK KAZANDIRMAYI HEDEFLİYOR
Modern mimari anlayışla tasarlanan kafeterya alanında oturma grupları, açık yeşil alanlar ve sosyal kullanım noktaları da yer alacak. Proje, meydanın şehir yaşamındaki konumunu güçlendirmeyi ve bölgeye ekonomik hareketlilik kazandırmayı hedefliyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Cumhuriyet Meydanı, Kırıkkale’nin sosyal yaşamına yeni bir soluk getiren çekim merkezi haline gelecek.