Kırıkkale FK, Bingöl'de 3 puan bıraktı! 4-3

Kırıkkale Futbol Kulübü, 12 Bingöl Spor karşısında 3 puan kaybetti. Ligin 5'inci hafta karşılaşmasında kırmızı lacivertliler, sezonun ilk mağlubiyetini aldı.

SEZONUN 5'İNCİ HAFTA KARŞILAŞMASI

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kırıkkale Futbol Kulübü, sezonun 5'inci hafta karşılaşmasına Bingöl'de çıktı. Bingöl Şehir Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Hasan Kaçar yönetti. Yardımcı hakemlik görevlerini ise Mert Baykal, Volkan Esen ve Onur Arı yapacak. Hikmet Kırıktaş gözlemci, Abdulkadir Kardaş ile Deniz Yılmaz temsilci olarak görev yaptı.

KALEDEN KALEYE GOL ATTI

Dakikalar 3'ü gösterdiğinde Kırıkkale FK, Umut Dilek'in kafa vuruşuyla kalesinde ilk golü ördü. (1-0) Dakikalar 6'yı gösterdiğinde ise futbol sahalarında ender rastlanan bir olay yaşandı. 12 Bingöl Spor'un kalecisi Muhammet Can Tuncer'in rakip kaleye doğru gönderdiği top, Kırıkkale FK kalesi ile buluştu. (2-0) Dakikalar 32'yi gösterdiğinde ise Osman Şahin'in golüyle ilk yarının sonucu belirlendi. (3-0)

SEZONUN İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI

ikinci yarıya etkili başlayan Kırıkkale FK, 51'inci dakikada Orçun Erten ile ilk golü buldu. (3-1) Dakikalar 80'i gösterdiğinde ise Yakal Taylan takımının ikinci golünü attı. Karşılaşmanın sonlarınna doğru penaltı kazanan 12 Bingöl Spor, Umut Dilek ile (4-2) öne geçt. Maçın son uzatma dakikalarında ise Kırıkkale FK oyuncusu Muhlis İstemi, penaltı golüyle skoru belirledi. (4-3) Kırıkkale FK, aldığı bu yenilgi ile sezonun ilk mağlubiyetini aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri