HACILAR 15, IRMAK 13 PUANDA
Kırıkkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun belirlediği takvimde futbol heyecanı devam ediyor. Irmak Demirspor ile Hacılar Belediyespor, Süper Amatör Lig'in 7'nci haftasında önemli bir karşılaşmaya çıkacak. 25 Ocak saat 13.30'da Yahşihan Yenişehir Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma adeta Şampiyonlar Ligi havasında geçecek. Hacılar Belediyespor 15 puanla puan cetvelinde lider konumda olurken Kırıkkale Irmak Demirspor ise 13 puanla bir alt sırasında rakibini sıkı şekilde takip ediyor.
HERKESİ MAÇA DAVET ETTİLER
Hacılar Belediyespor’u birincilik koltuğundan kaldırmak isteyen Irmak Demirspor, mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak. Sezona iyi başlayan Hacılar Belediyespor ise şampiyonluk yarışından kopmamak istiyor.
Hafta boyunca karşılaşmaya sıkı şekilde hazırlanan ve çeşitli destekler toplayan Irmak Demirspor yönetimi herkesi bu heyecan dolu maça davet ediyor. Hacılar Belediyespor’da bütün hemşehrilerini bu karşılaşmaya davet ederek dostluk ve kardeşliğin yer alacağı bir müsabaka olmasını temenni ediyor.