Kırıkkale Belediyesi’ni üzen vefat!

Kırıkkale Belediyesi KOSKİ Müdürlüğü’nde görev yapan personel Adem Tekertarla, hayatını kaybetti. Tekertarla, Belediye Hizmet Binası önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Belediye çalışanlarının, sevenlerinin ve vatandaşların katıldığı törende duygu dolu anlar yaşandı. Belediye Başkanı Ahmet Önal, merhum Tekertarla’nın çalışma hayatı boyunca belediyeye önemli katkılar sunduğunu belirterek, onun örnek kişiliği ve özverili hizmetleriyle hatırlanacağını ifade etti. Başkan Önal, törende yaptığı konuşmada, “Kıymetli mesai arkadaşımız Adem Tekertarla’nın vefatı hepimizi derinden üzdü. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm çalışma arkadaşlarımıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun” dedi.

SEVENLERİNİ DERİNDEN ÜZDÜ

Törende Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılırken, belediye personeli merhum Tekertarla’nın naaşı başında dualarla son görevini yerine getirdi. Mesai arkadaşları, Tekertarla’nın güler yüzü ve işine olan bağlılığıyla örnek bir belediye çalışanı olduğunu dile getirdi. Kırıkkale Belediyesi yetkilileri, Tekertarla’nın anısını yaşatacaklarını belirterek, ailesine her türlü desteğin sağlanacağını kaydetti. Törenin ardından merhumun cenazesi defnedilmek üzere yakınları tarafından teslim alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri