Keskinli Şehit İnanç’ın babası vefat etti

1992 yılında Şırnak’ta şehit düşen kahraman Er Süleyman İnanç’ın kıymetli babası Tacettin İnanç hayatını kaybetti. Şehit babasının vefatı, ailesi ve yakınlarının yanı sıra ilçe halkını da derin üzüntüye boğdu.

SEVENLERİNİ DERİNDEN ÜZDÜ

Keskin Kaymakamı İlhan Kayatürk, kurum amirleriyle birlikte şehit ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette merhum Tacettin İnanç için dualar edilirken, şehidimizin değerli ailesine sabır ve başsağlığı dilekleri iletildi. Kaymakam Kayatürk, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu vurgulayarak, merhuma Allah’tan rahmet temennisinde bulundu.

TAZİYE ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

Ziyaret sırasında şehit Er Süleyman İnanç’ın aziz hatırası rahmet ve minnetle anıldı. Şehit ailesine destek mesajları iletilirken, şehitlerin emanetlerine sahip çıkmanın herkesin ortak sorumluluğu olduğu ifade edildi. Merhum Tacettin İnanç’ın cenazesinin ailesi ve sevenlerinin katılımıyla defnedildiği öğrenildi.

İlçede büyük bir saygı ve hüzünle anılan şehit babasının vefatı, bir kez daha şehit ailelerinin taşıdığı onurlu ve ağır sorumluluğu hatırlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri