KESKİN’DE YENİ GÖREVLİLERE ZİYARET
Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde kamu kurumlarında yeni görevlerine başlayan isimlere yönelik ziyaretler sürüyor. Keskin Kaymakamı İlhan Kayatürk, ilçede görevlerine yeni başlayan Keskin Ceza İnfaz Kurumu Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen Erkan Gökalp Gök ile Keskin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Onur Küçükseymen’i makamlarında ziyaret etti.Gerçekleştirilen ziyaretlerde yeni görevlerin hayırlı olması temennisinde bulunulurken, Kaymakam Kayatürk her iki görevliye de çalışmalarında başarılar diledi.
JANDARMA ÜSTEĞMEN ERKAN GÖKALP GÖK’E BAŞARI DİLEĞİ
Kaymakam İlhan Kayatürk’ün ziyaret programındaki ilk durağı, Keskin Ceza İnfaz Kurumu Bölük Komutanlığı görevine yeni atanan Jandarma Üsteğmen Erkan Gökalp Gök oldu.Ziyarette Kayatürk, Gök’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek görev sürecinde başarı temennisinde bulundu. Görüşmede ayrıca Keskin’de yürütülen çalışmalar ve ceza infaz kurumunun görev alanına giren konular değerlendirildi.
KESKİN KAPALI CEZA İNFAZ KURUMU MÜDÜRÜ KÜÇÜKSEYMEN’E ZİYARET
Kaymakam Kayatürk daha sonra Keskin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü görevine yeni başlayan Onur Küçükseymen’i ziyaret etti. Küçükseymen’e de hayırlı olsun dileklerini ileten Kayatürk, yeni görevinde başarı ve kolaylıklar temennisinde bulundu. Görüşmede Keskin’deki kamu kurumları arasındaki koordinasyonun yanı sıra ceza infaz kurumunun görev alanına ilişkin konular hakkında fikir alışverişi yapıldı.
KESKİN’DE KURUMLAR ARASI KOORDİNASYON VURGUSU
Kaymakam İlhan Kayatürk tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerin, Keskin’de kamu kurumları arasındaki iş birliği ve koordinasyon açısından önem taşıdığı belirtildi.Yeni görevlerine başlayan cezaevi müdürü ve bölük komutanıyla gerçekleştirilen görüşmelerde, görev alanlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunulurken ilçedeki çalışmalar hakkında da karşılıklı görüş alışverişi gerçekleştirildi.