KESKİN’DE DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ’NE ÖZEL ZİYARET
Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi. Keskin Kaymakamı İlhan Kayatürk, ilçede yaşayan Celal ve Dönüş İlten çiftini evlerinde ziyaret ederek bu özel günlerini kutladı.Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Kaymakam Kayatürk, İlten çiftiyle bir süre sohbet etti. Celal ve Dönüş İlten’in talep ve düşüncelerini dinleyen Kayatürk, büyüklerin toplumdaki önemine dikkat çekti.
KAYMAKAM KAYATÜRK İLTEN ÇİFTİYLE SOHBET ETTİ
Dünya Yaşlılar Günü kapsamında gerçekleştirilen ziyarette kuşaklar arasındaki bağların ve dayanışmanın önemi bir kez daha öne çıktı. Kaymakam İlhan Kayatürk, Celal ve Dönüş İlten ile yakından ilgilenerek kendilerine sağlıklı, huzurlu ve hayırlı bir ömür temennisinde bulundu.Ziyaret, ilçede büyüklerin yalnız bırakılmaması ve onların yaşam tecrübelerine verilen değerin gösterilmesi açısından da anlamlı bir buluşmaya sahne oldu.
BÜYÜKLERİN HAYAT TECRÜBESİ GELECEĞE IŞIK TUTUYOR
Ziyaret kapsamında yaşlıların yıllar boyunca edindikleri bilgi ve hayat tecrübeleriyle geçmiş ile gelecek arasında önemli bir köprü oluşturduğu vurgulandı. Büyüklerin sahip olduğu tecrübelerin yeni nesillere aktarılmasının toplumsal değerlerin korunması açısından önemli olduğuna dikkat çekildi.Aile ve toplum hayatında önemli bir yere sahip olan büyüklerin sevgi, saygı ve dayanışma içerisinde hatırlanmasının yalnızca özel günlerle sınırlı kalmaması gerektiği mesajı da ziyaretin taşıdığı anlamı güçlendirdi.
KESKİN KAYMAKAMLIĞI BÜYÜKLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI
Keskin Kaymakamlığı da 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla tüm büyüklerin bu anlamlı gününü kutladı. Büyüklere sağlık, huzur ve mutluluk dileklerinin iletildiği ziyaret, Keskin’de kuşaklar arasındaki gönül bağının önemini bir kez daha ortaya koydu.Kaymakam İlhan Kayatürk’ün Celal ve Dönüş İlten çiftine gerçekleştirdiği ziyaret, Dünya Yaşlılar Günü’nün anlamına uygun sıcak ve samimi görüntülere sahne oldu.