IRMAK KÖYÜ’NDE TARİHE GEÇECEK BİR DÜĞÜN
Devlet Memurları Konfederasyonu İl Başkanı ve Genç Sağlık Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Cengiz-Dilek Gümüş çiftinin oğlu Muhammed A. Baki ile Songül-Orhan Alimer çiftinin güzel kızları Merve’nin düğün töreni, Kırıkkale’nin Irmak Köyü’nde gerçekleştirildi. Köy adeta bir şenlik alanına dönüşürken, yöresel ezgiler eşliğinde davetliler gönüllerince eğlendi. Misafirlere sunulan ikramlar ve sahnedeki coşkulu performanslar geceye ayrı bir renk kattı.
SİYASET, BÜROKRASİ VE STK’LAR BİR ARADA
Düğün törenine Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, CHP İl Başkanı Av. Onur Yüksel Bozdağ, belediye başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti yöneticileri, sağlık camiasından birçok sendika temsilcisi ve üyeleri ile yüzlerce davetli katıldı. Dostlarının ve sevenlerinin desteğini alan genç çift, bu özel günlerinde mutluluklarını paylaşmanın heyecanını yaşadı.
UNUTULMAZ ANLAR YAŞANDI
Irmak Köyü’nde düzenlenen düğün, hem coşkulu kalabalığı hem de eğlenceli atmosferiyle hafızalara kazındı. Gelin ve damadın ilk dansı davetlilerden büyük alkış alırken, gece boyunca süren eğlence düğünü unutulmaz kıldı. Gümüş ve Alimer aileleri, katılım sağlayarak mutluluklarına ortak olan tüm misafirlere teşekkür etti.