Depremzedelerin saçlarını gönüllü berberler kesti 

Yahşihan Belediyesi öncülüğünde depremin merkez üssü Pazarcık ilçesine giden 46 gönüllü bay ve bayan kuaför çadır kentlerde yaşayan vatandaşların kişisel bakım ihtiyaçlarını gideriyor.

YAHŞİHAN BELEDİYESİ KOORDİNE ETTİ 
Yahşihan Belediyesi öncülüğünde depremin merkez üssü Pazarcık ilçesine giden 46 gönüllü bay ve bayan kuaför çadır kentlerde yaşayan vatandaşların kişisel bakım ihtiyaçlarını gideriyor. 7,7 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde AFAD tarafından kurulan çadır kentlerde geçici olarak yaşayan depremzedelerin kişisel bakım ihtiyaçlarını Yahşihan Belediyesi üstlendi. 

ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ 
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 46 gönüllü bay ve bayan kuaförle birlikte deprem bölgesine gitti. Berberler ve kuaförler ilçedeki erkek çocukların saçlarını tıraş etti, kız çocuklarının saç bakımlarını yaptı. Çocuklar, berberlere teşekkür etti. Berber ve kuaförler, kişisel bakımın ardından yanlarında getirdikleri çeşitli yiyecek ve hediyeleri ailelere ve çocuklara verdi.

TÜRKYILMAZ: “HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”
Pazarcık ilçesindeki arama kurtarma çalışmalarının tamamlanmasının ardından depremzedelerin kişisel bakım ihtiyaçlarının önemli olduğunu belirten Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz bu tür organizasyonların çok anlamlı olduğunu aktardı. Türkyılmaz konuşmasının devamında “Berber/kuaförlerimizi Kahramanmaraş/Pazarcık İlçesine depremzedelerimize gönüllü kişisel bakım hizmeti vermesi için ulaştırdık. Özellikle çocuklarımızın saçlarını kestirerek güzelliklerine güzellik katıyoruz. Gönüllü kardeşlerimizle Pazarcık ilçesine geldik. İnşallah depremzedelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve bir nebze olsun yüzlerini güldürmek için çabalayacağız. Bize bu alanda destek veren kuaförlere teşekkür ederim. Allah herkesten razı olsun.” ifadelerini kullandı.

Haber: Ahmet Gökdemir  
 


 


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri