Deneyap atölyesi renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı

Kırıkkale Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Deneyap Veli–Öğrenci Ahşap Atölyesi, veliler ve öğrencilerle birlikte gerçekleştirdiği keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

FİKİRLERİNİ ÖZGÜRCE İFADE EDEBİLECEK

Eller bir arada, fikirler yan yana sloganıyla düzenlenen atölyede, katılımcılar ahşabın sıcak dokusunu keşfetme fırsatı buldu. Atölyede, öğrenciler ve veliler birlikte tasarım yapma, üretme ve yaratıcı düşünme süreçlerine dahil oldu. Katılımcılar, ahşap malzemeleri kullanarak farklı tasarımlar ortaya çıkarırken, hem el becerilerini geliştirme hem de birlikte çalışma deneyimi yaşama şansı yakaladı. Deneyap Atölyesi eğitmenleri, çocukların ve velilerin fikirlerini özgürce ifade edebileceği bir ortam oluşturdu.

ÇOCUKLAR ARASINDA İLETİŞİMİ GÜÇLENDİRİYOR

Etkinlik boyunca, veliler de çocuklarının üretim süreçlerine dahil olarak onlarla birlikte öğrenmenin heyecanını yaşadı. Ahşap atölyesinde gerçekleştirilen etkinlikler, sadece el becerilerini geliştirmekle kalmayıp, aynı zamanda aileler ve çocuklar arasında iletişimi güçlendiren bir platform oluşturdu.

UNUTULMAZ BİR DENEYİM SUNUYOR

Kırıkkale Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkilileri, “Üreten, tasarlayan ve birlikte öğrenen bir Deneyap ailesi olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu tür atölyelerle hem çocuklarımızın hem de velilerimizin yaratıcılığını ortaya çıkarıyoruz. Ahşap gibi doğal ve sıcak bir malzeme üzerinden yürütülen etkinlikler, katılımcılar için unutulmaz bir deneyim sunuyor” dedi. Deneyap Veli–Öğrenci Ahşap Atölyesi, Kırıkkale’de ailelerin ve çocukların birlikte kaliteli zaman geçirebileceği, üretkenlik ve öğrenmeyi bir arada yaşayabileceği etkinlikleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri