Başkan Önal “Geleceğin bilim insanları bu sıralardan yetişiyor”

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Bilim Merkezini ziyaret ederek yeni eğitim döneminde açılan kurslarda eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

BİLİM MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Öğrencilerin derslere olan ilgisini ve öğrenme azmini yerinde gözlemleyen Başkan Önal, çocukların hayallerine ve enerjilerine duyduğu güveni dile getirdi. Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezinde bu dönem; Resim, Hızlı Okuma, Satranç, Fen Bilimleri, Kimya, Robotik Kodlama, İngilizce, İngilizce Yaratıcı Drama ve Müzik Korosu gibi farklı alanlarda açılan kurslara toplam 320 öğrenci katılım sağladı. Öğrenciler, alanında uzman eğitmenler eşliğinde hem akademik hem de sanatsal yönden kendilerini geliştirme imkânı buluyor.

GELİŞTİRME İMKÂNI BULUYOR

Başkan Ahmet Önal, burada yaptığı açıklamada, Bilim Merkezinin Kırıkkale’deki çocuklar ve gençler için önemli bir eğitim yuvası haline geldiğini belirterek, “Çocuklarımızın gözlerindeki ışık ve öğrenme heyecanı bize umut veriyor. Geleceğin bilim insanları, sanatçıları ve liderleri bu sıralardan yetişiyor. Onların hayallerine katkı sunmak, bizim en büyük mutluluğumuzdur” dedi.

Eğitimde fırsat eşitliğini önemsediklerini vurgulayan Önal, Kırıkkale Belediyesi olarak çocukların ilgi alanlarına göre yeni kurslar açmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Önal, tüm öğrencilere yeni dönemde başarılar dileyerek öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri