Başhekim, hastaneyi abluka altına aldı!

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde, hasta memnuniyetini artırmak ve hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla polikliniklerde kapsamlı düzenlemeler hayata geçirildi.

VATANDAŞTAN BAŞHEKİM VAROL’A TEŞEKKÜR

Başhekim Uzm. Dr. Hakan Varol’un yerinde yaptığı teftişler ve saha incelemeleri sonucunda, hem merkezi hem de branşlara özel poliklinik girişlerinde önemli iyileştirmeler gerçekleştirildi. Yeni düzenlemeler kapsamında, kayıt işlemlerinin daha düzenli ve hızlı yürütülmesi için hem merkezi alanda hem de polikliniklerin kendi girişlerinde sekreterya düzenlemesi yapıldı.

HASTA MEMNUNİYETİ ÖN PLANDA

Merkezi alanda kurulan sekreterya, tüm polikliniklere hizmet vererek işlemleri hızlandırırken; branş bazında görev yapan sekreterler, hasta kayıtlarının doğrudan ilgili poliklinikte tamamlanmasını sağladı. Bu uygulama ile birlikte, hastaların bekleme süreleri önemli ölçüde azaltıldı, işlem yoğunluğu dengelendi ve hasta-hekim iletişiminin daha verimli hale gelmesi sağlandı. Ayrıca karışıklıkların önüne geçilerek muayene sürecine daha hızlı başlanması mümkün oldu.

SORUNLAR ÇÖZÜM BULUYOR

Başhekim Uzm. Dr. Hakan Varol, yapılan düzenlemelerin hastaların sağlık hizmetine erişimini kolaylaştıracağını vurgulayarak, “Yerinde gözlemlerimizle tespit ettiğimiz ihtiyaçlara yönelik çözüm odaklı adımlar atıyoruz. Amacımız, hem polikliniklerin işlevselliğini hem de hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarmaktır” dedi.

ETKİN VE FAYDALI HİZMET SUNULUYOR

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi yönetimi, hasta odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda benzer iyileştirme çalışmalarının süreceğini belirtti. Bu sayede hem çalışanların hem de hastaların sağlık hizmetlerinden daha etkin ve memnuniyetle faydalanması hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri