Bahşılı’da Trafik Haftası’na özel farkındalık etkinliği

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde 3-9 Mayıs Trafik Haftası kapsamında, Kaymakamlık koordinesinde anlamlı bir farkındalık etkinliği düzenlendi.

BİR KURAL, BİR ÖMÜR

Etkinliğe Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, İlçe Emniyet Müdür V. Veliaddin Özer, İlçe Jandarma Komutanı Yaşar Nuri Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Yumuşak ve çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrencilerin trafik bilincini eğlenceli şekilde pekiştirmesi amacıyla alanda oyun platformları kurularak renkli anlar yaşandı. Etkinlik boyunca trafik kurallarının önemi hakkında bilgiler verilirken, öğrencilere ve sürücülere “Bir Kural, Bir Ömür” temalı el broşürleri dağıtıldı. Broşürlerde emniyet kemeri kullanımı, yaya önceliği ve hız sınırlarına dikkat çekildi.

RENKLİ VE HEYECANLI ANLAR OLUŞTU

İlçede trafik güvenliği konusundaki farkındalığı artırmayı hedefleyen program, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere tüm kurumlara teşekkür edildi.

Trafik haftası boyunca benzer bilinçlendirici çalışmaların devam edeceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri