Kaplan: “Çocuklara armağan edilen en güzel bayram”

Kaplan: “Çocuklara armağan edilen en güzel bayram”
 Haber Merkezi
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Kaplan, “Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen bu bayram, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin onlara olan güveninin göstergesidir” dedi.

ONLARA OLAN GÜVENİNİN GÖSTERGESİDİR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümü nedeniyle AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, “Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen bu bayram, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin onlara olan güveninin göstergesidir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir” ifadesinde bulundu.

kaplan-cocuklara-armagan-edilen-en-guzel-bayram.jpg

COŞKU VE GURURLA KUTLUYORUZ

Kaplan, “Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen bu bayram, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin onlara olan güveninin göstergesidir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelede emeği geçmiş olan herkesi saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.