Güçbirliği Platformu’ndan Sungur’a ziyaret

Güçbirliği Platformu’ndan Sungur’a ziyaret
 Haber Merkezi
Kırıkkale Gönüllüleri Güç Birliği Platformu Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur'u makamında ziyaret ederek 'Hayırlı olsun ' dileklerinde bulundular. Ziyarete yaklaşık 30 kişilik bir grup eşlik etti.

AHMET SUNGUR’U ZİYARET ETTİLER

Seçim arifesi döneminde yapmış oldukları açıklamalar ile Kırıkkale gündeminde yer alan Kırıkkale Gönüllüler Birliği Platformu Kırıkkale hakkında yapılacak her türlü proje ve desteğe yardımcı olmaya talip. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur'la görüşen Kırıkkale Gönüllüleri Güçbirliği Platformu Başkanı Resul Akdağ ve yönetim üyeleri amaçlarının yaşam kalitesi yüksek, geleceğe güvenle bakan bir Kırıkkale özlemi olduğunu vurguladılar.

gucbirligi-platformundan-sungura-ziyaret-1.jpg

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ ORTAK PAYDASI

Kırıkkale'de seçimden sonra yeni bir sayfanın ve dönemin açıldığının farkında olduklarını belirten Platform üyeleri kendi bünyelerinde konusunda uzman gönüllüler bulunduğunu ve bu potansiyeli şehrimize, ilçelere hizmet amaçlı olarak her zaman siyasetçilere katkı olarak sunmaya hazır olduklarını dile getirdiler. Ziyaretten son derece memnun kalan Başkan Ahmet Sungur siyasetçilerin ve sivil toplum örgütlerinin ortak paydasının Kırıkkale'ye en güzel hizmeti getirmek olduğunu dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.