Şehit ailelerine duygu dolu ziyaret

Şehit ailelerine duygu dolu ziyaret
 Haber Merkezi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, şehit ailelerini unutmadıklarını göstermek ve onlarla dayanışma içerisinde olmak için şehit ailelerini ziyarete devam ediyorlar.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Bu kapsamda, Vali Makas ve eşi şehit Piyade Muharebe Astsubay Kıdemli Üstçavuş Ömer Umulu ve şehit Astsubay Teknisyen Üstçavuş Harun Ceylan'ın ailelerini evlerinde ziyaret ederek acılarını paylaştılar. Ziyaretlerde şehitlerimizin kahramanlıklarını ve fedakarlıklarını anlatan Vali Makas ve eşi, şehit ailelerinin her daim yanlarında olduklarını ve onları yalnız bırakmayacaklarını ifade ettiler. Şehit ailelerinin istek ve taleplerini de dinleyen Vali Makas, gerekli konularda yardımcı olacağını belirtti.

sehit-ailelerine-duygu-dolu-ziyaret-1.jpg

BÜYÜK BİR TESELLİ KAYNAĞI

Vali Makas'ın ve eşinin bu anlamlı ziyaretleri şehit aileleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Şehit aileleri, Vali Makas'a ve eşine göstermiş oldukları ilgi ve alaka için teşekkürlerini sunarken, devletin ve milletin kendilerini yalnız bırakmadığını bilmenin büyük bir teselli kaynağı olduğunu ifade ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.