Çocukların rengarenk bayramı

Çocukların rengarenk bayramı
 Haber Merkezi
KIRIKKALE BELEDİYESİ, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NDA ANLAMLI BİR ETKİNLİĞE İMZA ATTI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yıldönümü Kırıkkale Belediyesi tarafından renkli etkinliklerle kutlandı.

CADDE VE SOKAKLAR KIRLANGIÇ BAHÇESİNE DÖNDÜ

Kırıkkale Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yıldönümü nedeniyle Büyük Şehir Parkı'nda renkli bir etkinliğe imza attı. Bayram nedeniyle bando eşliğinde Kırıkkale Belediyesi önünden çocuklarla birlikte kortej yürüyüşü gerçekleşti. Büyük Şehir Parkı'na kadar gerçekleştirilen yürüyüşe esnaf ve vatandaşlar büyük destek verdi. Ellerine Türk bayrakları alan çocuklar, yol güzergahlarını adeta kırmızı beyaz kırlangıç tarlasına dönüştürdü.

BİNLERCE ÇOCUK GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Daha sonra Büyük Şehir Parkı'nda çocuklara yönelik animasyon gösterileri, çocuk dansları, yarışmalar, pandomim show, kukla gösterisi, maskotların interaktif dans gösterisi, şişme oyun parkları, karnaval çadırı oyunları ve birçok etkinlikte binlerce çocuk gönüllerince eğlendi. Etkinlikler kapsamında çocuklara hediyeler ve çeşitli ikramlar verildi. Renkli görüntülerin oluştuğu Büyük Şehir Parkı’nda çocuklar aileleriyle birlikte unutulmaz bir gün yaşadı.

BAŞKAN ÖNAL, EŞİ VE ÇOCUKLARIYLA SAHNEYE ÇIKTI

Etkinliğe katılanların fotoğraf çekinme teklifini geri çevirmeyen Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, vatandaşların ve çocukların yoğun ilgisiyle karşı karşıya kaldı. Büyük Şehir Parkı’nda kurulan sahneye eşi Özge Önal ve çocuklarıyla birlikte çıkan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Ulusal egemenliğin tecelli ettiği TBMM'nin 104. açılış yıl dönümünü ve geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum” dedi.

BENİM EN BÜYÜK MUTLULUĞUM SİZLERE OLMAK

Önal, "Yarınımızın teminatı çocuklarımız hepiniz hoş geldiniz. Bir coşku var, bir heyecan var. Çünkü sizler varsınız her şey sizlerle güzel. İyi ki buradasınız, iyi ki beraberiz, iyi ki birlikteyiz. Her zaman şunu söyledim, dedim ki benim için makamların bir önemi yok. Benim için rütbelerin bir önemi yok, benim için en büyük madalya bu kentte yaşamak. Benim için en büyük mutluluk sizlerle birlikte komşu olmak. Sizlerle birlikte Kırıkkale'de yaşamak. Bu mutluluğu bana yaşattığınız için sizlere sonsuz teşekkür ederim."

cocuklarin-rengarenk-bayrami.jpg

SİZ BENİ ASLA YALNIZ BIRAKMADINIZ

Önal, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bizler yeni bir hikaye dedik, yeni bir değişim dedik ve hep birlikte sizlerle beraber yeni bir umuda yelken açmak için yola çıktık. Bugüne geldiğimizde ise sizlerle birlikte o yeni yolda emin adımlarla yürüyoruz. Görüyorum ki heyecanımız her geçen gün büyüyor. Görüyorum ki hep beraberi bugün de beraberiz. Ahmet Önal hepinizin kardeşi, hepinizin evladı. Siz beni yalnız bırakmadınız hep yanımda oldunuz. Bende size söz veriyorum. Dün beraberdik, yarında bu yolda birlikte yürüyeceğiz. Artık milli bayramlarımız daha coşkulu daha heyecanlı olacak.”

cocuklarin-rengarenk-bayrami-2.jpg

MİLLİ BAYRAMLARIMIZ DAHA HEYECANLI OLACAK

“Milli bayramlarımızı tarihimize yakışır şekilde hep birlikte beraber kutlayacağız. Çünkü hepimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e çok şey borçluyuz. İyi ki beraberiz, iyi ki sizinle bu yoldayız. Bundan sonra da milli bayramlarımızı daha coşkulu şekilde kutlamaya devam edeceğiz. Bugün ilk milli bayramımızda büyük bir coşku var. Şimdiden şunun sözünü veriyorum. Daha coşkulu daha heyecanlı etkinliğin bol olduğu tarihimize, kültürümüze yakışan milli bayramlarımızı hep birlikte kutlamaya devam edeceğiz” dedi.

cocuklarin-rengarenk-bayrami-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.