Muhammet Ali Tekinay, Kırıkkale için sahaya çıktı

Muhammet Ali Tekinay, Kırıkkale için sahaya çıktı
 Muhabir
112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü görevinden istifa ederek siyaset sahnesine çıkan Muhammet Ali Tekinay, Yeniden Refah Partisi’nden Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Muhammet Ali Tekinay, Yeniden Refah Partisi’nden Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda sağanak yağışa rağmen kalabalıkla buluşan Tekinay, beraberindeki kalabalıkla birlikte parti binasına kadar yürüdü. Burada ‘Başkan Tekinay’ sloganları eşliğinde yürüyen Tekinay, beraberindeki heyetle birlikte parti binasına çıktı.

yeniden-refah-2.jpg

İKTİDAR OLMANIN YOLU YEREL SEÇİMDEN GEÇİYOR

Tekinay ve beraberindeki heyet, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Arif Erdal ve parti yönetimi tarafından karşıladı. Seçimin hayırlara vesile olmasını dileyen Erdal, başkanlık yolunda Tekinay’a başarılar diledi. İktidar olmanın yolunun yerel seçimlerden geçtiğini belirten Erdal, Yeniden Refah Partisi olarak milletvekili seçimlerinde başarı gösterdiklerini vurguladı. 2028 yılında yapılacak olan seçimlerde Yeniden Refah Partisi’nin iktidar olacağını ifade eden Erdal, “Bu kapsamda yerel seçimlerimizi önemsiyoruz. İktidar olmanın yolu yerel seçimlerden geçer” dedi.

yeniden-refah-3.jpg

ERDAL’DAN TEKİNAY’A BAŞARI TEMENNİSİ

Erdal, Tekinay’ın bu görevi başarıyla yürüteceğini ifade etti. Kırıkkale’yi tekrardan Milli Görüş anlayışıyla buluşturacaklarını dile getiren Erdal, “Muhammet Ali Tekinay başkanımızın projelerine güveniyoruz. İnşallah bu süreçte üzerine düşeni yapacağını biliyoruz. Çıkmış olduğu yolda Allah yardımcısı olsun” dedi.

yeniden-refah-4.jpg

HERKESE KOL KANAT GERECEĞİZ

Erdal’a konuşmasından dolayı teşekkür eden Tekinay, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni etti. Kırıkkale’yi hep birlikte kazanacağız diyen Tekinay, “Buradaki kardeşlerimizle birlikte kazanacağız, sizlerle birlikte kazanacağız. Bizler bu memlekette herkese kol, kanat germek için bu yola çıkıyoruz. Bizler bu şehirde yaşayan herkese sahip çıkmaya geliyoruz. Kırıkkale garibanların şehri. Bizler bu şehirde garibanların neye ihtiyacı varsa onları bilerek bu yola çıktık.”

BU YOLDA HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ

“İslam’ın nuru Mekke’de nasıl doğduysa bizlerde Kırıkkale’de her alanda en güzelini yapmak için çaba ve gayret göstereceğiz. Bizler hep birlikte bu yolda yürüyeceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içerisinde projelerimizle birlikte yürüyeceğiz. Bizler, gönüller yapmaya geliyoruz. Bizler bir iş yaparken vicdanımızın sesini dinliyoruz, Kırıkkale öyle bir şehir ki 81 ilin birleştiği nokta. Kırıkkale kısacası Türkiye. Türkiye’nin her bölgesinden gelen insanlarımız burada ekmeğini kazanıyor, burada kalıyor. Bizler bir bütünüyle Kırıkkale olmaya geliyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.