Hakim Ziyech kimdir?

Hakim Ziyech kimdir?
İsmi yıllardır ülkemiz takımlarıyla anılan Hakim Ziyech, Galatasaray’a imza atmak için İstanbul’a geldi. Peki Galatasaray’ın yeni transferi Hakim Ziyech kimdir?

40 MİLYONLUK YATIRIM
19 Mart 1993 yılında Hollanda’da dünyaya gelmiştir. Fas uyruklu yıldız oyuncu sağ kanat ve 10 numara bölgelerinde forma giymekte. Hakim Ziyech'in güncel piyasa değeri 16 milyon euro. Chelsea, tecrübeli futbolcuyu 2020 yılında Ajax'tan 40 milyon Euro karşılığında transfer etmişti. Kariyerinde 452 maça çıkan Hakim Ziyech 125 gol 137 asist üretti. Sarı-Kırmızılılar, Chelsea’ye bonuslarla birlikte yaklaşık 1 Milyon Euro ve Ziyech’e de yıllık 4.5 Milyon Euro ödeyecek.

SAKATLIK KARNESİ KAFALARI KARIŞTIRDI
Geçtiğimiz Sezon İngiliz devinde pek forma şansı bulamayan Faslı oyuncu çıktığı 24 karşılaşmada gol bulamazken 4 asist kaydetti. Başarılı oyuncu geçmişte yaşadığı sakatlık sorunları akıllarda soru işaretleri bıraktı. Faslı yıldız bu transfer döneminde Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr ile anlaşmış fakat sağlık kontrollerinde dizinde problem olduğu gerekçesiyle transferi iptal oldu. Bu transferde risk almak istemeyen Galatasaray yönetimi Ziyech’i iki kez sağlık testinden geçirdi ve herhangi bir soruna rastlanmadığı belirtildi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.