Nice mutlu yıllara Gazetekale 

   Toplumla iletişimi, belirgin içeriği, objektif, sistematik ve sayısal tanımlamalar yapan araştırma inceleme konuları, metin içinde tanımlanan spesifik özellikler üzerinden sistematik ve objektif bir biçimde çıkarımlar  yapmak için kullanılan araştırma tekniği ile güncel ve dijital medyada sırasını üst sıralara çıkarmaya başaran Gazetekale bir yaşında.
   Analiz ettiği verilerden, kendi bağlamında haberleri hızlı ve en gerçek şekilde topluma ulaştırmayı öncelik etmiş Gazetekale haberin niceliğinden çok niteliğine önem verip en gerçek haberleri sunmaya devam ediyor. Çünkü her nitel haber boyutunda bir mesaj kaynağının, belli hedeflere yönelik öznel maksadını ortaya çıkarma amacı vardır..
  Gazetekale teknoloji alt yapısı ile dijital medya da Kırıkkale de ilkleri başarıyor. Yaklaşık 6 yıl önce Kırıkkale'de Yahşi Medya Reklam Ajansı çatısı altında yayın hayatına başlayan gazetekale.com, son 1 yıldır Gazetekale gazetesi olarak karşımızda. Bugün itibariyle 1 yaşında olan Gazetekale Gazetesi, yayın hayatına başladığı günden itibaren Kırıkkale'ye farklılık getirmiş ve yüzlerce insanın sorununa da çözüm bulmuştur. Gazetekale gazetesi ise son 1 yıldır önemli işlere imza atarak yüksek bir okur kitlesine sahip olmuştur.  Gerek köşe yazılarında yazarlara, gerek reklam açısından ihtiyaç sahiplerini göz ardı etmemiştir. Bu hedeflerini daim kılan Gazetekale İmtiyaz sahibi Kadir Yahşi’ye Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir’e Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Berna Yahşi’ye, Haber Müdürü Burak Çalışkan’a ve Grafiker Yasemin Can ile emeği geçen herkese teşekkür ederiz…

Bu yazı toplam 11 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hatice Akgül Arşivi

Yalan

27 Nisan 2023 Perşembe 12:10