Yola çıkacak sürücüler dikkat!

Yola çıkacak sürücüler dikkat!
​​​​​​​Kara yollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Kırıkkale-Kırşehir yolunun 16-17. kilometrelerinde yol kontrol noktası ve yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

KIRIKKALE-KIRŞEHİR YOLUNA DİKKAT

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Kırıkkale-Kırşehir yolunun 16-17. kilometrelerinde yol kontrol noktası ve yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde devam eden bakım, onarım ve asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle köprünün Avrupa-Asya yönü trafiğe kapatıldı. Bu mevkideki ulaşım diğer yönden 2'şer şerit gidiş-geliş olarak sürdürülüyor.

TEKRAR OTOYOLA GİRİŞ YAPABİLİYOR

“Söz konusu çalışmaların tamamlanmasının ardından, köprünün Asya-Avrupa yönü trafiğe kapatılarak, ulaşıma diğer istikametteki 2'şer şeritten gidiş-geliş olarak izin verilecek. TEM Otoyolu'nun İzmit Doğu-Sapanca kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu nedenle 06.30-18.30 saatlerinde otoyolun İzmit-Adapazarı yönü ulaşıma kapatılıyor. Sürücüler, İzmit Doğu Kavşağı'ndan D-100 yolunu takip ederek, Adapazarı Kavşağı'ndan tekrar otoyola giriş yapabiliyor.”

ARAÇ GEÇİŞİNE İZİN VERİLMİYOR.

“TEM Otoyolu'nun Şekerpınar-Gebze kavşaklarındaki üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 21.00-06.00 saatlerinde otoyolun İstanbul-Ankara yönünde araç geçişine izin verilmiyor. Sürücüler, Çayırova Kavşağı'ndan D-100 yolunu takip ederek, Gebze gişelerden tekrar otoyola yönlendiriliyor. Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı Kavşağı-Bolu-Düzce il sınırı 6-10. kilometrelerindeki viyadüklerin köprü genleşme derzi yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü gerçekleştiriliyor.”

DERZ ONARIM ÇALIŞMALARI

“Dursunbey-Harmancık yolunun 6-7. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yarın 10.00-16.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak. Kütahya-Afyonkarahisar yolunun 0-1. kilometrelerinde derz onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor. Giresun-Trabzon yolunun 69-72. kilometrelerindeki Tirebolu-1 ve Tirebolu-2 tünellerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 08.00-17.00 saatlerinde tüneller trafiğe kapalı olacak. Bu kesimde ulaşıma servis yolundan izin veriliyor.  Tekirdağ-İstanbul yolunun Kamaradere mevkisinde menfez çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor. Ilgaz-Çankırı yolunun 25-37. kilometrelerinde asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.