Yılmaz, "Tüm yetiştiricileri projeden yararlanmaya davet ediyorum"

Yılmaz, "Tüm yetiştiricileri projeden yararlanmaya davet ediyorum"
Kırıkkale Valiliği himayesinde, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü koordinasyonuyla yürütülen “Köyümde Yaşamak için Bir SÜRÜ Nedenim Var” projesi kapsamında Çelebi ilçesinde toplantı yapıldı.

ÇOK SAYIDA YETİŞTİRİCİ TOPLANTIYA KATILDI
Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz’ın katılımı ile Çelebi Halk Eğitim Merkezi salonunda yapılan toplantıya, Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı M. Kürşat Ulusoy, Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Adem Bektaş, Çelebi İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yıldıray Ayan, teknik personeller ve çok sayıda yetiştirici katıldı.

HABERDAR OLMAYAN YETİŞTİRİCİ KALMASIN
Toplantıda bir konuşma yapan ve yetiştiricilerin sorularını yanıtlayan İl Müdürü Sırrı Yılmaz; “Bu proje ilimiz küçükbaş hayvan yetiştiriciliğine büyük katkılar sağlayacak önemli bir proje. Bizde ilimiz genelinde projeden haberdar olmayan hiçbir yetiştiricimizin kalmaması için çalışıyoruz. İl ve İlçe Müdürlüğü personellerimiz birçok tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlediler. Başlattığımız bu bilgilendirme çalışmamıza bugün de Çelebi ilçemizde devam ediyoruz” şeklinde konuştu. 

TÜM YETİŞTİRİCİLERİMİZİ BU PROJEDEN YARARLANMAYA DAVET EDİYORUM
Sözlerine bilgilendirme toplantılarının tüm yetiştiricilerimize ulaşılana kadar sürdürüleceğini vurgulayarak devam eden Yılmaz; “Biz ilçe ilçe, köy köy dolaşarak bu toplantılarımıza devam edeceğiz. Ayrıca dileyen yetiştiricilerimiz il ve ilçe müdürlüklerimizde kurulan proje ofislerimizle iletişime geçerek bilgi alabilir, başvuru işlemlerini yapabilir. Tüm yetiştiricilerimizi proje ile sunulan bu büyük fırsattan faydalanmaya davet ediyorum.” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.