Yıldız: “Vatandaş beklediği indirimi göremedi”

Yıldız: “Vatandaş beklediği indirimi göremedi”
Genç Parti Kırıkkale İl Başkanı Duran Yıldız, Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde yapılan indirimleri eleştirdi. Yıldız, “İndirim yapıldı diyen fiyatlar ile zincir marketlerdeki fiyatlar birbirine çok yakın.

MARKET FİYATLARIYLA BİRBİRİNE ÇOK YAKIN 
Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde yapılan indirim uygulamasını Genç Parti İl Başkanı Duran Yıldız eleştirdi. Yıldız, uygulanan indirimler ile zincir marketlerde bulunan fiyatların birbirine çok yakın olduğunu iddia etti. Yıldız, “Vatandaşlarımızın mağdur olmaması amacıyla bu fiyatlar yeniden gözden geçirilmelidir. İndirim mutluluğuyla marketlere giden vatandaşlar adeta hüsrana uğradı” dedi. 

MİLLETİMİZ İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ 
Yıldız, “Marketler denetlendi, gübre fiyatlarına da indirim yaptık denildi fakat bu indirimler bir türlü raflara yansımadı. Daha yeni indirim yapan Tarım Kredi Kooperatiflerinin marketine baktığımızda milletimiz bir indirim yok diyor. Bunlar bir buluş, bir çözüm değil. Zincir marketler, ürünlerini direkt tarladan alıyor. Bu alınan kararlar vatandaş için yeniden gözden geçirilmeli ve değerlendirilmelidir. Halkımızın mağdur olmaması amacıyla üzerimize düşen bütün çaba ve gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu. 

Haber: Ahmet Gökdemir  
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.