Yenilikçi yetişkin eğitimi projesi 

Yenilikçi yetişkin eğitimi projesi 
İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı bağlı Toplum Sağlığı Merkezi koordinatörlüğünde yürütülen Sağlık Eğitimi Açısından Yenilikçi Yetişkin Eğitimi Modelleri” projesinin ikinci ul

SAĞLIK ÇALIŞMALARI ELE ALINIYOR 
İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı bağlı Toplum Sağlığı Merkezi koordinatörlüğünde yürütülen Sağlık Eğitimi Açısından Yenilikçi Yetişkin Eğitimi Modelleri” projesinin ikinci ulus ötesi toplantısı Portekiz’in Braga şehrinde düzenlendi. AB Erasmus+ KA204 Yetişkin Eğitiminde Stratejik Ortaklıklar programı kapsamında desteklenen proje kapsamında sağlın alanında yapılacak olan çalışmalar ele alınıyor.


HAZİRAN’DA VİYANA’DA YAPILCAK 
Aplicaproposta LDA ve ASCRENDO kuruluşlarının ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Müdürlüğümüz, Toplum Sağlığı Merkezi ve Orta Anadolu Eğitim Kültür ve Kalkınma Derneğini temsilen 6 kişi katıldı. Sağlık Eğitiminde Yenilikçi Yetişkin Eğitimi Modelleri projesi toplumun sağlık okuryazarlığı seviyesini arttırmayı hedeflemekte. Proje sonunda geliştirilmesi hedeflenen Mobil Sağlık Okuryazarlığı Uygulaması Türkçe, Almanca, Portekizce ve İngilizce olarak dört dilde yayınlanacak. Projenin üçüncü ve son ulus ötesi toplantısının Haziran ayı içerisinde Viyana’da yapılması planlanıyor.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.