Yeniden Refah’tan esnafa siftah desteği

Yeniden Refah’tan esnafa siftah desteği
Siyasi parti çalışmalarına hız kazandıran Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı, zor günlerden geçen esnaflara siftah parası bıraktı.

GENEL MERKEZ ETKİNLİĞE KATILDI
Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı, zorlu günler yaşayan esnaflara destek olmak amacıyla esnaflara siftah parası bıraktı. Hüseyin Kahya Parkı içerisinde gerçekleştirilen etkinliğe, Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl Başkanı Arif Erdal, Genel Merkez Kırıkkale İl Sorumlusu Yakup Polat, Genel Merkez Yöneticileri ve Kırıkkale İl Teşkilatı katıldı.

“SİFTAH BİZDEN, BEREKET ALLAH’TAN”
Yapılan etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl Başkanı Arif Erdal, “Bütün Kırıkkale halkımızın ve ülkemizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Bize bu Cumhuriyeti emanet edenleri minnetle ve şükranla anıyorum. Yine bugün bildiğiniz gibi 29 Ekim merhum liderimiz Erbakan Hocamızın doğum günü. Bu vesile ile sevgili hocamızı da rahmetle ve minnetle anıyoruz. Mevcut ekonomik durum karşısında sıkıntı yaşayan esnaf kardeşlerimize siftah parası dağıtmak için burada bulunuyoruz. Arkadaşlar, ekonomik durum nedeniyle esnafımız gerçekten zor durumda. Birçok esnafımız siftah yapamaz halde. Biz genel merkezdeki kardeşlerimiz ve gençlik kollarımı teşkilatımız, esnafımızın bu haline ortak olabilmek için böyle bir etkinlik düzenledik. Şimdi esnaflarımızı ziyaret edeceğiz. gazetekale.com Ziyaret ettiğimiz esnafımıza, sembolik olarak siftah parası vereceğiz. Eskiden ‘Siftah bizden, bereket Allah’tan’ derdik. İnşallah bereketli olması dileklerimizle esnafımızı ziyaret edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“ÜLKENİN KÖTÜ GİŞİNE DUR DİYECEĞİZ”
Geçmişte ekonomik krizi 11 ay içerisinde çözdüklerini ve bu konunun çözümün bildiklerini söyleyen Erdal, “Yeniden Refah Partisi iktidarında İnşallah bugünleri atlatacağız. Halkımız bizi tercih ettiği süreç içerisinde ekonominin kötü gidişine, ülkenin kötü gidişine dur diyeceğiz. Geçmişte, 54. Erbakan Hükümeti döneminde, 11 ay içerisinde bunu nasıl çözdüysek yine çözeceğiz, bu işin çözümünü biliyoruz. gazetekale.com Kadrolarımız var ve gece gündüz bu konuda çalışıyoruz. İktidara hazırlanan bir siyasi partiyiz. 81 ile yapılacak yatırımlarımız var ve bunların hepsi elimizde mevcut. En kısa sürede problemleri çözeceğiz. Yeniden Refah Partisi iktidarında İnşallah yeniden büyük Türkiye’yi bölgesinde lider yapacağız. Yeni bir dünya kurma yolunda biz azimliyiz, kararlıyız.” dedi.

“AMACIMIZ ESNAFIMIZIN DERTLERİNE ORTAK OLMAK”
“Bir açıklama da Genel Merkez Kırıkkale İl Sorumlusu Yakup Polat’tan geldi. Polat yaptığı açıklamada, “Siftah zarfı çalışması yapıyoruz. Osmanlı zamanından bir gelenektir bu. Esnafımız dükkanını açmadan, hazırladığımız metinler ile birlikte siftah parasını kendilerine takdim ediyoruz. İçinde sembolik meblağlar oluyor. Buradaki amaç; esnafımızın halini dinlemek, dertlerine ortak olmak.” dedi.



Haber: Burak Çalışkan
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.