Yahşihan'da çat-kapı Ramazan denetimi

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı öncesi Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, zabıta ekibiyle birlikte ilçede bulunan esnaflara yönelik çat-kapı denetim gerçekleştirdi. Zabıta elbisesi giyerek tebdili kıyafet ile denetim gerçekleştiren Türkyılmaz, insan sağlığına verdiği büyük önemi bir kez daha göstermiş oldu.

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı öncesi Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz,

zabıta ekibiyle birlikte ilçede bulunan esnaflara yönelik çat-kapı denetim gerçekleştirdi. Zabıta elbisesi giyerek tebdili kıyafet ile denetim gerçekleştiren Türkyılmaz, insan sağlığına verdiği büyük önemi bir kez daha göstermiş oldu.

BEN ESNAFLARIMIZA GÜVENİYORUM

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, zabıta ekipleriyle birlikte ilçede gıda alanında hizmet veren esnaflara çat-kapı denetim gerçekleştirdi. Zabıta kıyafeti giyen Türkyılmaz, yaklaşan Ramazan Ayı öncesi denetimlerin artarak devam edeceğini ifade etti. Ben esnaflarımıza güveniyorum diyen Türkyılmaz, “İnşallah bizde Yahşihan'da vatandaşımızın titizlikle ve hijyen konusunda gönül rahatlığıyla yemek yiyebilecekleri hizmet alabilecekleri yerler için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

TUTANAKLARI TUTTUK VE SÜRE VERDİK

Denetim sonrasında açıklamalarda bulunan Türkyılmaz, “Malum önümüz Ramazan Ayı. Bu ay vesilesiyle vatandaşlarımız, Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini en iyi şekilde yaşaması için fırın ve pastanelerimizi denetledik. Fırıncı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz güzel bir hazırlık yapmışlar. Bazı yerlerde görmüş olduğumuz ufak eksiklikler var. Yasal işleme başlamadan önce gereken tutanakları tutuk ve süre verdik. Arkadaşlarda bizlere söz verdiler gerekli çalışmaları yapacaklar.”

HALKIMIZIN 7/24 EMRİNDEYİM, YANINDAYIM

Türkyılmaz, “Burada önemli olan vatandaşın sağlıklı bir ürün yemesi için hem fırıncı arkadaşlar hem belediye başkanı olarak ben 7/24 emirlerindeyim Biz burada hizmet için varız, makamda oturmak için gelmedik. İlçemiz için haran her yerde olacağız. Tebdili kıyafet ile vatandaşımızın emrindeyiz. Vatandaşlarımızın sağlığı bizlerden daha önemli. Fırınımızda gramajı açısından sorun yok. Ufak tefek şeyler var. Ben firma sahiplerine güveniyorum en kısa zamanda zabıta yönetmeliğine uygun şekilde hazırlayacaklarına inanıyoruz” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.