Yahşihan’ın altyapısı baştan sona yenileniyor

Yahşihan’ın altyapısı baştan sona yenileniyor
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Haziran ayının başında duyurmuş olduğu altyapı çalışmalarına, Yenişehir Mahallesi Çankırı Blokları mevkiinde kurban keserek başladı. “Söz verdik; yapıyoruz” diyen Türkyılmaz, 500 günde alt yapı projesinin biteceğinin müjdesini verdi.

500 GÜNDE TAMAMLANACAK
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın “Bir belediye başkanının en riskli yatırımı altyapı çalışmasıdır. Biz o riski göze alıyoruz.” diyerek duyurduğu alt yapı çalışması Yenişehir Mahallesi 278. Sokak Çankırı Blokları mevkiinde başladı. Başlanan alt yapı çalışması ile birlikte Yahşihan İlçesinin en az 100 yıl boyunca altyapı sorunu yaşamayacağını belirten Türkyılmaz, altyapının 232 bin 938 metre olacağını ve toplamda 73 milyon liraya mal olacağını belirtti.

ÇEVREYE VERDİĞİMİZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz konuşmasının devamında; “Söz verdiğimiz gibi ilçemizin altyapı çalışmalarına bugün kurban keserek başladık. Bu süre içerisinde büyük bir sabır ve anlayışla çalışmalarımızın tamamlanmasını bekleyen ilçe sakinlerimize teşekkür ediyorum. Çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten Belediye ekiplerimiz, başlatılan çalışmaları beş yüz günde tamamlayarak ilçemizde altyapı alanında büyük bir sorunu çözüme kavuşturacak. İlçemizi güzelleştirmek adına çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.